Hozzávalók:
- 6 db egész csirkecomb
- 1 db csontos csirkemell (kettévágva)
- 6 db lila hagyma (vagy vöröshagyma)
- fűszerek
Először a hagymát karika vágom, majd egy kiolajozott tepsi aljára teszem. A csirkehúst sózom, borsozom és megszórom majorannával, rozmaringgal (lehet sültcsirke fűszerkeveréket is használni), majd ráteszem a hagymaágyra. Meglocsolom olajjal, és ráöntök 1 dl vizet. Alufóliával letakarom és 180-200 fokos előmelegített sütőben kb. 40 percig párolom. Ezután leveszem az alufóliát és visszarakom még pirulásig sülni. Közben többször kiveszem és a saját levével locsolgatom (ettől lesz szép piros, és nem szárad ki). Krumplipürével, vagy zöldséges rizzsel tálalom.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése