Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell
- 2 dl főzőtejszín
- 1 doboz barack befőtt
- 20-25 dkg trappista sajt
- és fűszerek
A pulykamellet felszeletelem, kicsit kiklopfolom, majd sózom, borsozom és megszórom szárnyas fűszerkeverékkel. Kevés olajon (vagy kókuszolajon) elősütöm. Egy jénai tálat kiolajozok és egy sor húst beleteszek. Ezt kicsit meghintem reszelt sajttal, majd a tejszín felét ráöntöm. Majd még egy sor húst ráteszek, és ezt beborítom a félbevágott barackokkal. A tetejére a maradék reszelt sajtot rászórom, és leöntöm a tejszín másik felével. Majd közepes hőmérsékleten addig sütöm, amíg a sajt megpirul. Ezt krumplipürével vagy zöldséges rizzsel szoktam tálalni.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése